tirsdag den 25. december 2012

Dagen derpå.

En rigtig glædelig jul til jer alle. Det er altid lidt underligt dagen derpå at sidde med alle gaverne, og den indfriet forventning. Vi havde en dejlig dag, men julemandsbesøg og familie hygge. Og ikke mindst en masse lækre gaver.

søndag den 16. december 2012

Hjemmelavede julegave.
Det er faktisk ikke så tit jeg får mig taget sammen til at lave hjemmelavede gaver, men i år er der faktisk et par hjemmelavede gaver fra mig under træet. Blandet andet denne "Ørevarmer" med sælskinds cirkler. Jeg er selv ret vild med den og lidt stolt af mig selv for det første fordi at jeg faktisk ikke strikker normalt ( og ja ja jeg ved godt at det kun er ret, men alligevel ) Jeg er ret vil med at den er så bred, så den fungere som en hat nærmest. Gave er til en af mine nærmeste veninder ( håber ikke hun læser med her!) og jeg håber at den falder i god jord. Det er altid lidt ekstra spændene når det er hjemmelavede gaver. 

torsdag den 13. december 2012

Endelig er jeg tilbage :-)
Her er lige et par vinter billeder:-) De er alle tre fra vores advents hygge dag som vi havde den første weekend i dec. Det var supre hyggeligt og den betyder virkelig meget for os, vi får set familien, hentede juletræ, lavet juledekorationer og konfekt.