torsdag den 31. maj 2012

Dagens høst.De første agurker er høstede i tirsdags blev den første spist så hurtigt at jeg ikke nået at tage et billede, men allerede idag kunne vi høste den anden agurk. Det er bare så FEDT. og MUMS hvor det smager.

tirsdag den 29. maj 2012

My new best friend (forhåbentlig)
En pfaff hobby 1032 har jeg fået helt gratis af Peters kollega. Super fedt, den virker til at være i super stand, og meget stabil, håber at vi får mange gode timer sammen.Så er det afsked med denne sag, den har jeg haft i nogle år. Jeg må indrømme at jeg er glad for at have fået en ny:-)

mandag den 28. maj 2012

Indkøb fra designmarkede i odense

Det røg med hjem fra odense, kunne sagtens have købt meget mere....men med en tre årig på slæb, tager man det man kan nå:-)

onsdag den 23. maj 2012

Nyt til køkkenet.Ja ville egentligt allerhelst have den i blå og hvid, men da jeg så faldet over denne i den lokale genner så røg den med hjem. sjovt nok var kæresten yderst tilfreds med farverne, men må indrømme at den faktisk også passer meget godt ind. Den er testet og fungere fint, dejligt at den er lige ved hånden når man bager.

søndag den 20. maj 2012

Dagen i billeder.
Åh ja sol og sommer, vi sætter så meget pris på dig og glæder os til at du kommer igen i morgen.
Ja for tiden er det ikke de store kreative udfoldelser der fremvises her på bloggen, men livet leves og oplevelse. indtil inspirationen og lysten kommer til mig.

søndag den 13. maj 2012

En dejlig mors dag:-)

Den blev tilbragt på toppen af Århus, virkelig fed oplevelse. Det bør man opleve:-) derudover kan vi fortælle at til august skal denne lille fis bo hos os.

lørdag den 12. maj 2012Torsdag den 10 Maj havde Peter og jeg været sammen i 10 år, en meget stor dag synes jeg. Desvære skulle jeg desvære arbejde sent den dag, men fredag fik vi fejret dagen med maner. Vi var ude og spise LÆKKER mad, her er lige et lille udpluk af de mange retter, som alle var helt fantastiske.
mandag den 7. maj 2012

Glimt fra weekenden.

Den bød på lækker sommermad, og et besøg på glud museum i forbindelse med deres 100 års jubilæum.