mandag den 27. februar 2012

strik fra oldemor.Vi er så heldig at vores kære oldemor også kan svinge strikkepindene! Amalie har derfor modtaget et par godter her på det sidste. Oldemor er ikke tilhænger af opskrifter så hun strikker ud fra hendes egen visioner og trækker på sine erfaringer. Nogen gange går det godt andre gange knap så godt, men disse to passer perfekt!

lørdag den 25. februar 2012

Forår i luften.


Nyder at solen skinner mere og mere og glæder mig til foråret nærmer sig:-)

søndag den 19. februar 2012

Solskin


Lige et billede af de smukke "risbolde", fra minimaga. De er jo super flotte og synes at de giver noget godt til stuen!

"Målegirafen" kom med hjem fra vores tur i zoologiskhave. Synes at illustrationeren er fine og det passer rigtig fint ind med meget af de andre ting man finder hjemme hos os! Og som i han se er Amalie også ret begejstret for den og vi kan nu konstatere at hun må ca. 96 cm.


Denne kom også med hjem, den skal dig lige have en ramme og den helt rigtige plads!

københavner tur..(denne skønhed var bare så lækker og fotogen)

Og dette er stort set de billeder jeg har fået taget???? utroligt, men har egentligt nydt bare at koble helt fra, mærke familiens nærvær, spise god mad og tale med hinanden. Skønt at se skønne familie medlemmer igen! Jeg købte en lille smugle, som jeg skal have taget billeder af!

søndag den 12. februar 2012

Børneværelset.

Vi har flyttet lidt rundt inde på Amalies værelse, vi fik fjernet puslebordet, og nøj det frigav en masse plads.

Jeg har længe kigget efter en talerkenrække til Amalies værelse jeg synes det er en fin måde at gøre børgerne tilgængelig. 


Bogstav og tal plakaterne har jeg købt hos minimega i forbindelse med at de lukkede 50,- hold da op det er billig!


Køkkenet står nu hvor pulsebordet stod før. Åh elsker bare når vi får lavet lidt herhjemme, og har bare lyst til at fortsætte!


Der er stadigvæk et lille hængeparti, dette tegne hjørne er alt for kedelig, så tænker at vi skal have lavet en fin opslagstavle. senere på ugen går turen forbi KBH og håber på at ligge et smut forbi Retro villa:-) og finde noget fint tapet!

fastelavn er mit navn..Dog ikke hjemmelavet, men har brugt meget tid på nettet for at fine det rigtige:-) Jeg synes at den er skøn og Pigen er selvfølgelig også skøn og dejlig.

onsdag den 8. februar 2012

Minimega.
Lidt af det jeg havde bestil ved Minimega. Desvære var der også en del der allerede var udsolgt:-( Synes egentligt at det er rigtig ærgerligt at det lukker. 

tirsdag den 7. februar 2012

Det er skisme smart
Fandt denne skønne farverige lyskæde i tigeren til 50 kr. Den er super sød synes jeg, men det jeg syntes er rigtigt smart er at den køre på batteri, altså ingen behov for stikkontakt.........HAVEFEST siger jeg bare, skal klart have nogle flere som kan pryde haven til sommer:-)

lørdag den 4. februar 2012