søndag den 30. oktober 2011

Flere vattæpper:-)
Bor nu hjemme hos os... og tænk sig det var faren min der spottede dem. 

Mine forældre var barnepige og da jeg kommer hjem fra arbejde fortæller min far at han har søgt frivilligt arbejde i den lokale genbrug. Jeg bliver glad og siger, så kan du jo spotte de lækre ting til mig, jeg vil gerne have det, det og det. Hvorefter han siger jamen sådan nogle vattæpper har de dernede nu! Mig afsted og ganske rigtigt to styk dejlige og smukke vattæpper til 20 kr. stykket! Haps haps.

lørdag den 29. oktober 2011

Gavelegen.

Idag bankede det på døren, og det var posten, der havde en gave med til mig fra hende her.
I den fine pakke var der dejlige ting til mig fra Karina som havde været inde og søge inspiration på bloggen:-)Tusind tak Karina for den fine gave. Det skal jeg nok få brugt, og chokoladen er prøvesmagt:-)
Nu er det meningen, at jeg skal sende legen vider ud i blogland og det vil jeg også rigtig gerne, men jeg har set den mange steder rundt omkring og måske er legen nået til vejs ende? (det håber jeg ikke!) Så hvis du er frisk, så smid en kommentar herunder og så sender jeg en gave til dig....og ih hvor er det hyggeligt at få gaver! 

"Reglerne " er enkle:

Jeg skal nu sende en gave retur til gårdejerinden og og hvis du er en af de to første der kommenterer på dette indlæg - ja så sender jeg sørme også en til dig ;0) - herefter sender du en gave til mig og lave et "pakkeleg" indlæg på din blog og så er det din tur til at være gaveuddeler :0)

fredag den 21. oktober 2011

Mere halloween (u)hygge


En dejlig dag i Tivoli friheden, det er vildt længe siden jeg har været der sidst. Det var super fedt at der var gjort så meget ud af udsmykningen deroppe. Der var en rigtig god Halloween stemning. Og som i kan se på det sidste billede var det en meget træt Amalie, fyldt med indtryk og flere dejlige oplevelser.

torsdag den 20. oktober 2011

halloween.En hyggelig eftermiddag, og nu er der lidt efterårs / halloween stemning hjemme hos os:-)

Gaver med poste:-)
Min kære faster har sendt denne skønne undertrøje til Amalie, den er fin og skøn og hende faster har styr på det der med at strikke.

Squash kage.


Af den meget sunde slags.Uden hvedemel og sukker. For at det ikke skulle blive for mad agtigt, lavede jeg en frosting med smøreost, og det var rigtigt lækkeret.
Opskriften er fra "spis maven flad"

tirsdag den 18. oktober 2011

Jeg øver og øver.På at strikke, men synes godt nok at det er svært. Ret har jeg rimelig styr på, og jeg kan selv slå masker op, så det er jo en god start. Men jeg gider jo ikke "bare" at strikke halstørklæder. Så i weekenden knækkede jeg koden med vrang masker efter et par timer og en meget tålmodig mor der gang på gang måtte travle op og starte igen. Så nu øver jeg to ret to vrang og satser på at jeg kan strikke et stykke brugbart tøj inden alt for længe. Men denne har allerede fået i hvertfald en fejl. 

søndag den 16. oktober 2011

Skønhed...

Denne skønne poncho har jeg bestilt hos min kære mor (Jeg siger hvad og hvordan jeg vil have det, og finder opskrifter, og hun laver det! Hvor heldig er man lige) Inspirationen er herfra. og mønster herfra.
Og den passer perfekt til de her.

fed give away

lige her.onsdag den 12. oktober 2011

blomkålssuppe


Endnu en suppe er blevet testede herhjemme. Denne gang var det blomkålsuppe, med avokado mousse, bacon terne og hjemmelavede brødcroutoner. Det smagte dejligt, og kan varmt anbefales.

Vi brugte:
1 porre
11/2 blomkålshovede
(man kan også smide et par kartofler i gryden)
en grøntsags boullion (terning)
vand så grøntsagerne er dækket
En masse krydderier efter smag

Grøntsagerne svitses i gryden, med lidt fedtstof, når det har stået hælder du vandet med boullionterningen over så det dækker grøntsagerne. Når det har kogt og grøntsagerne er mør, så blende jeg det hele tilsatte lidt cremefine og små blomkålsbuketter. 

Avokado moussen bestod af 
1 avokado
saften fra en halv citron 
creme fraiche.
og krydderier.

Blend det hele med stav blenderen.

Vi tester supper i stor stil for tiden, så hvis du ligger inde med en opskrift, jeg bare må prøve så smid lige en kommentar.

mandag den 10. oktober 2011

onsdag den 5. oktober 2011

1 års forbrug af muffin forme.


Fandt disse muffins forme i Netto med 60 stk. i hver, til 12 kr. Jeg synes at motiverne er skønne.

tirsdag den 4. oktober 2011

SUK

Ih altså, har gået og sukket over disse skønheder (ja ja ved godt at det bare er sko) Men synes altså bare at de er så fine, og synes at de ville være endnu finer på Amalies skønne lille fod. Men ville simpelthen ikke give 800 kr. Så jeg har søgt og søgt efter et alternativ, og bestilte igår nogle skønne støvler fra pom pom der var på tilbud til 350 kr. MEN så da jeg kommer i ønskebørn idag efter fut sko til lillepigen.....Så er de gule FA.... sat ned. Kunne bare ikke lade være!! så nu er næste års sko i hus. 

søndag den 2. oktober 2011

Billedespam fra en dejlig dag.


Vi har idag været på sukkertoppen som ligger i nærheden af gl. rye. Det  var utroligt smukt og bød på en masse oplevelser for Amalie og os.(hi hi er den ikke sød?)
Vi sluttet af med at gå ned forbi klostermøllen. Smukke smukke omgivelser, og bygninger. Hvem der bare boede så smukt.