søndag den 26. juni 2011

In action
Fik lige Amalie til at lege model, (hi hi synes specielt at billede 2 er sødt) kunne dog ikke lokke sutten fra hende i morges.

lørdag den 25. juni 2011

ta da
Jeg har før syet denne model, til Amalie, med sorte striber og knapper foran se her, men den var til sidst så slidt at den måtte gemmes væk. Den har givet en masse positiv respons, så det har været rigtig fedt. Nu håber jeg at denne lever op til forgangeren.

Skattekiste...
Skulle hilse og sige at de smagte godt!

fredag den 24. juni 2011

Striber


Som skal forvandles til en kjole og gemacher til denne skønne Amalie.

Skønne gaver fra skønne unger.


Så havde vi sidste skoledag med vores 0 klasse og sikke alle de fine gaver vi fik. Det er noget helt særlig ikke mindst fordi ungerne selv har valgt gaverne. Selvom det måske ikke lige var det man selv ville have valgt, så har det betydning fordi de har valgt med hjertet!

torsdag den 23. juni 2011

onsdag den 22. juni 2011

udbryderdronning.


Vi har efterhånden brugt en del aftner på at lede efter den kære futte, fordi den har forladt dens indhegning, idag fik jeg så afsløret dens teknik, den kravler simpelthen over hegnet.....Det vidste jeg ikke de kunne! Hvad gør vi så lige nu. Hmm nogen der har erfaring og gode ideer?

tirsdag den 21. juni 2011

Lidt fra haven


Vi gør os nye erfaringer i år, vi prøver nemlig at dyrke vandmelon i drivhuset, jeg er meget spændt, men det ser da ud til at lykkes! Udover vandmelonen, så har jeg også købt en netmelon, men den er mere tvivlsom, den har ihvertfald ikke sat nogle frugter endnu, selvom jeg går og bestøver lystigt! Men den kan vel nå det endnu. Planterne har jeg købt det famøse forårsmarkede!


Planten kravler hen langs vores bænk med alle de andre planter!


Vores kære kære agurkeplante der har forsynet os med agurker igennem hele agurkekrisen.


Vi kæmper med fuglene om dem her, men det er okay, de hjælper os på andre områder!

søndag den 19. juni 2011

vi lever..


Men vi har haft en frygtlig travl uge, og i weekenden har jeg været alene mor, med mange planer. Her er lige et billede fra en meget våd tur i løveparken.

søndag den 12. juni 2011

Nu med vand i haven

Vi købt denne vandfontene i efteråret. Vi har længe gerne villet have en eller anden form for vand i haven, men vi fandt også ret hurtigt ud, af at det var for stor en risiko for os at have et have bassin med alle de små børn der kommer i vores have. Så da vi så denne i det lokale bo grønt, forelskede vi os (læs,: hovedesagligt mig) Men den lå på en pris på 2300 kr, og det var måske lige i overkanten af hvad vi ville give. Men skæbnen ville så at de gik konkurs og vi fik den derfor til 1500 kr. Nu hænger den der endelig og det er da så hyggeligt, nu skal jeg bare have plantet noget efeu som kan klatre omkring den.

lørdag den 11. juni 2011

Mad over bål..

Vi har længe leget med tanken om at prøve det, og det blev så igår, det var en succes. Det eneste der ikke lykkes var at koge kartoflerne, men det andet blev lavet på bål. Det skal vi helt klart gøre igen, det kan være at vi ender med at bygge et udekøkken ala frilandshaven:-)

Imens legede Amalie mekaniker med far´s værktøj, så nu køre cyklen igen;-)

tirsdag den 7. juni 2011

En lille skønhed fra føtexJa man er åbenbart hel hel træt af ugler endnu, for denne her er da for skøn.

Projekt i SFOén

Med inspiration fra bla. blogland, har vi haft et projekt på mit arbejde, hvor vi skulle udsmykke det kedelige hegn ved blodbanen, med stofrester. Det var super godt og ungerne og kollegaerne var meget begejstret. Desvære overlevede det kun to dage, før det blev pillede ned af nogen af de andre unge fra lokal området i løbet af weekenden. Det gør mig så ked af det at man ikke respekter det andre laver, men jeg ved også at det er en af chancerne man tager. Tror nu at vi skal kaste os ud i det igen....
Vi har også et projekt kørende med pom pommer (Hmm hedder det mon det?), men det skal jeg nok vise på et andet tidspunkt.