torsdag den 31. marts 2011

Is tid.


Is bilen kom forbi idag, og jeg kunne slet ikke stå for is klokken idag, så jeg smuttede ud og købte lidt godt til fryseren. De skulle selvfølgelig lige prøvesmages, og de er GODKENDT.

Nyt lir..


Faldt lige over denne skønne halskæde, i dag da jeg var et smut inde i byen. Jeg er vild med kæden og farverne. 80 kr. er da også en overskuelig pris.

lørdag den 26. marts 2011

kjole...


Tror nu at det bliver en natkjole. Hmm kende i det, går ned for at købe stof med noget helt bestemt i tankerne, men så få de en "overtalt" til at købe noget andet stof end man havde planlagt....men okay lillepigen mangler nattøj, vi prøver igen med noget andet stof.

Det nye projekt, nu afsluttet.Vores baggang er endelig blevet færdig, vi var i Ikea og købe skabene, og Peter har knoklet for at få dem sat op. Jeg er meget tilfreds med resultatet og nu skal der bare hygges der ude, et tæppe til gulvet og måske en enkelt plante...Ih jeg er glad.

Lørdags udflugt og nyt projekt.

Til det nye projekt, som jeg nok skal vise frem senere, kæresten arbejder på det.

Dagens udflugt gik til Ikea, det var faktisk hyggeligt ikke for mange mennesker, og lille pigen synes at det var en fest. Nogle gange er det bare så frustrene at tage i Ikea.
Kunne ikke stå for disse skønne kage forme.

onsdag den 23. marts 2011

Hvad sker der lige for det??

Jeg har aldrig hørt noget så åndsvagt.

Sølle samling.


Har lige hentede påskepynten ned fra loftet. Men sikke en sølle samling. Har faktisk næsten ikke noget. Hmm men synes også det er lidt svært med påskepynt, men tror nu alligevel samlingen udvides i år. Måske man kan inspireres her i blogland.

søndag den 20. marts 2011

Lækkerier.

Har fået denne af svigermor, de skulle ikke længere bruge den på hendes arbejde, da den ikke længere har fod pedalen, men mon ikke man kan få reservedele til sådan en fin herre.

Hygge i haven.

Sikke et blomster flor, det er da lige til at blive glad i låget af. Har egentligt været træt af at de er over det hele, kan bedst når planterne står lidt organiseret. Men tror at jeg bare skal lære at nyde det.

Så er vaskesnoren indviet for første gang i år. LÆKKERET.

Lidt af et sats, men har sat en masse frø til spiring i drivhuset. Håber at de klare det. Det er alle mulige forskellige sorter af tomat, og lidt andet guf.

Latyrus, Dild og persille.

Hygge i haven, med saftevand og æble. Hvor er det bare skønt, at man kan være ude og lege igen.

lørdag den 19. marts 2011

Kondi børge.Har kæmpet og kæmpet med denne her kondi børge i lang tid nu, det er som om der har hvilet en forbandelse over den og alt er gået galt og har taget enorm lang tid. Men men men nu er den endelig færdig og den passer bette pigen perfekt, så mon ikke den nok skal blive slidt. Fedt at jeg ikke gav og og kylede den af H til.. det følelse lidt som en sejer når hun har den på.

Ny stol til Amalie.

Fik hamstret denne børnestol fra svigermors arbejde, kender ikke til om den er noget "specielt" men den er meget fin, dog meget kedeligt så mon ikke den lige skal shines op.

Der rumsteres i baggangen.

Min egen kære handymand (ham med hatten) har sammen med svoger og svigerfar, været igang ude i baggangen. Vi (læs peter) har været igang med at isolere loftet. Idag kom så dagen hvor den nye loftlem skulle i, hold K... hvor det sviner. Og kender i det det er bare et røvsygt projekt, for man kan ikke se den store ændring, men forhåbentligt kan vi se det på varmeregningen.

fredag den 18. marts 2011

Endelig weekend...

Og med lidt nye lækkerier i klædeskabet til den lille. Synes denne sæson fra pomp er fin, her er lige lidt billedespam.

mandag den 14. marts 2011

Fin opstilling.

Det største hit lige for tiden er leg med vand, jeg købte disse fine farverige glas i Ikea i lørdags og se den fine opstilling jeg fandt på badeværelset her til morgen.

søndag den 13. marts 2011

Hep hep

Fik lige syet denne fine sag mens lillepigen nuppende dagens middagslur. Synes at den er blevet rigtig fin.

lørdag den 12. marts 2011

Billig sko.

Fandt disse skønne sko, i den lokale fakta ( og nej dette skal ikke være en reklame søjle for discount butikker) men synes simpelthen at de er for skønne. Og så kostede de kun omkring 50,-. De er i læder og mega bløde.

bamse og kylling kjole.

Har lige syet denne skønne bamse og kylling kjole til Amalie, jeg synes at den er al for skøn. Ideen har jeg fået af hende her. Amalie er i hverfald meget glad for den.

fredag den 11. marts 2011

kreahygge.

Mor og datter hygger på kreaværelset. Mor syr, bamse og kylling kjole til lillepigen og Amalie maler fine tegninger. Hyggeligt var det.

onsdag den 9. marts 2011

49 ,-

For denne skønne æske i alminium, fundet i Netto. Indholdet er også fundet i Netto, til 5 kr. stykket. Så kan man da ikke andet end at elske NETTO

søndag den 6. marts 2011

kedelig kjole med nye detaljer.


Jeg har tidliger vist denne kjole frem, men har aldrig rigtig været hel tilfreds. Synes at den manglede noget, så nu har jeg fået syet disse to svampe applikationer på og synes allerede meget bedre om kjolen. Så nu er der da en chance for at lille pigen en dag får den på. (undskyldre den dårlige billede kvalitet, men det kan vidst ikke gøres bedre her om aften.) 

Nye erfaringer.

Har idag forsøgt mig med skåbånd, og må sige at det er nok noget der kommer til at kræve lidt øvelse, for synes godt nok at det var svært. Men på kom det og synes at det giver en super finish, så der er ikke andet for at prøve igen og igen og igen.

Nyt bekendtskab.

Nomalt køber jeg mine "stoffer" i den lokale Stof 2000, men da jeg har været uheldig et par gange og jeg ikke har kunnet få de ting jeg havde brug for har jeg længe gerne villet lægge vejen forbi stof og stil i tilst. Det gjorde vi så idag og umiddelbart er jeg meget positiv, de havde det jeg skulle bruge med en enkelt undtagelse. Desvære havde jeg kun meget kort tid, så jeg må vidst heller tage derop en anden go gang.

lørdag den 5. marts 2011

Skøn farve.

Kunne slet ikke stå for disse stof ledninger. 49 kr. i fakta, så skal jeg bare lige finde nogle fine lamper der kan hænge under dem. Synes det med lamper er rigtigt svært. Det er svært at finde det helt rigtige, der giver en lækker belysning og ser lækker ud.

torsdag den 3. marts 2011

Hekse mutter....


Havde egentligt de bedste intentioner om at sy mit eget fastelavns kostume, men men, tiden løb fra mig( måske også ideerne) så jeg har investeret i et hekse kostume, og så tilføjet mine egene små detaljer. Fx, de døde rotter til min heksebryg og sløret på hatten. Jeg har været fornuftig og tænkt at det skulle være noget jeg både kunne bruge til fastelavn og halloween. Ungerne i skolen og SFOén elsker når de voksne er med i "legen" og jeg synes også at det er sjovt.

onsdag den 2. marts 2011

indkøb.

Et smut forbi H&M resulteret i indkøb af basis ting til klædeskabet.
Skønne strømper, med leopard print og kirsebær.

Flere fine strømper i "strik"

Undertrøjer i lækre farver og god længde.