søndag den 30. januar 2011
Så er der ikke andet at gøre, end at vente på at de spire alle de skønne chilier og artiskokker.

Dolche.


Her er lige lidt billedespam af vores skønne hund Dolche. Verdens skønneste BASTARD (Sagt med ren kærlighed). Som nævnt tidliger er Dolche en  græsk gadehund. Eller det vil sige at det var hans mor. Dolche, hans søster og mor blev fundet oppe i bjergene. Hans 9 andre søskende var døde af kulde. Jeg faldt over ham på hjemmesiden græskehunde.dk hvor de formidler disse hunde til danmark. Jeg begyndt at græde da jeg så hans billede og læste hans historie, og var ikke et sekund i tvivl om at han skulle hjem til os at bo. Så vi reseveret ham, et par uger efter stod vi i kastrup lufthavn, hvor Dolche ankom. Vi har aldrig fortrudt at vi fik ham, han er den skønneste familie hund.

Hi hi


Men godt smagte de, selv om de ligner noget man ikke har lyst til at spise. Jeg har nuppet opskriften til disse skønne bananmuffins hos krudtuglensmor de smager skønt og er nemme at lave. Den flotte chokolade topping er en lækker smørcreme.

fredag den 28. januar 2011

Nyt.


Bordet er ny indkøbt, jeg har længe vidst at det skulle være vores nye sofabord, men pengene har ikke lige været til det. Men så her mens jeg lå under dynen med feber, blev jeg ringet op af min gode veninde, at nu var det på bud. Så slog jeg til, og ihh hvor synes jeg det klær det vores stue.

Havde planer om at sy nye puder til sofaen. Men så faldt jeg lige over disse puder i fakta (af alle steder) til 50 kr. stykket. Puderne i den blå sofa på de to øverste billeder fik jeg også til 50 kr. stykket. DEJLIGT med lidt fornyelse.

torsdag den 27. januar 2011

Wow


Jeg har fået denne award af af to dejlige blog damer Therese og Gårdejerinden Tusind tak, og tusind tak for de søde ord Therese.

Reglerne er:
1. Tag og link tilbage til den person, der tildelte mig.

2. Del 8 ting om mig selv.
3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg fornyligt har opdaget.
4. Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres priser.

Her er 8 ting om mig:

1: Jeg gik 16 dage over tid med Amalie ( Og var ved at droppe hele projektet, fordi hun ikke ville komme ud, så bad Peter om at pakke alt babylortet på loftet)
2: Vi har en græsk gadehund som vi hentet i kastrup for 4 år siden, han hedder Dolche.
3: Jeg har boet i Rom i et halv år.
4: Da jeg fik lavede huller i ørene som 6 årig, fik jeg kun lavet i det ene øre, fordi jeg synes at det gjorde så ondt. (Et halv år efter fik jeg skudt det andet i..)
5: Jeg drømmer om flere børn.
6: Jeg har midstet en storebror da jeg var 3 år og han var 9 år.
7: Jeg har friet til min kæreste engang, men han sagde nej (Han ville selv fri til mig, jeg venter stadigvæk)
8: jeg har læste samtlige vampyrserie, og elsker twillight serien (Total teenageagtig)

Så er det meningen at jeg skal give awarden vider til 8 andre blogger, men jeg har indtryk af at den har været vidt omkring og den har været hos dem jeg læser med hos, så jeg lader den ligge her.

tirsdag den 25. januar 2011

Dagen derpå.Sådan ser det ud herhjemme ved os dagen derpå, efter Amalies fødselsdag. Det vidner om en hyggelig men også stressende dag. 

Her har jeg tilbragt de to sidste dage, med feber. Hvor er jeg bare træt af al den sygdom, kan ikke holde det ud mere. Håber på at det snart forsvinder ud af min krop igen.

Amalie 2 år

Vores skønne datter fyldte 2 år mandag den 24 januar. Vi havde nogle rigtig dejlige dage, til trods for sygdom. Her er lidt billeder fra dagen.

lørdag den 22. januar 2011

Glæder mig.

Glæder mig til at jeg for alvor kan finde disse bøger frem. Glæder mig til foråret, livet i haven, de nye frø vi skal så i år. Høste tomater, agurker, chilier og alle de andre lækkerier. Uha kan næsten ikke vente.

Vores stue.


Her er lige et lille kig ind i vores stue. Vi har endelig fået noget op på væggen. Vi har ledt efter det helt rigtige i meget lang tid,( her snakker vi år.) og nu tror jeg endelig vi har fundet noget vi begge kan leve med. Den ene plakat er med standens planter og den anden med nåleskovens planter. Begge er gamle undervisnings plakater fra 1945, jeg synes de begge er virkelig fine.

søndag den 16. januar 2011

Flere skønne ting flytter ind.

Denne skønne undervisnings plakat, har fundet vej hjem i vores stue, og den får ærespladsen over sofaen. Jeg håber at vi kan få fingerne i en mere af slagsen, evt. med nogle andre smukke insekter. Nu skal den bare have en fin ramme. Jeg synes den er meget smuk og har charme. Hvad synes i?

søndag den 9. januar 2011

Nyeste familiemedlem.
Er hun ikke bare skøn og dejlig, fandt hende ved vores genbrug´s pusher til 20 kr. Er helt forelsket i hendes smukke ansigt(er) og hendes skønne tøj. Amalie var heller ikke i tvivl om at pigen (som hun er døbt) skulle med os hjem.

SælgesDette Karlekammerskab står vi og skal af med, da det desvære er for stort inde på Amalies værelse. Men hvis der var nogen herinde der kunne have plads til det så er tilbudet her ihvertfald. Det er ca 2 meter høj, 60 cm. dyb og 1 meter bred.
Det koster 500,- og er i pæn stand. Indeholder 2 hylder samt en bøjlestang.
(ps. undskyld rodet)


UPDATE: SOLGT.

lørdag den 8. januar 2011

Udsalg.


Så er der flyttet lidt nye ting ind på martriklen. Synes egentligt ikke jeg kunne finde så meget med lidt blev det da til. 
1&2: ny cardigan fra H&M til 250,- med lidt glimmer.
3: stor oversize bluse fra Vero moda til 179,- 
4: skøn bluse til Aamlie fra nümph sat ned til 75 ,-
5: bogstaver til Amalie. 30,- kr pr. stk.
6: Skønne varme støvler fra bisgaard, sat ned til 400,- (fra 700;-)

søndag den 2. januar 2011

nytår.

Så køre det nye år, og det er jo altid spændene hvad det sådan et år bringer. 2010 har været en blandet oplevelse, med dødsfald af min kære mormor, alvorlig sygdom i familien, men heldigvis også dejlige ting, ferie med gode venner, skønne kollegaer, spændene og udfordrende arbejde, gode venners bryllup o.s.v.

Nu glæder vi os til ay se hvad 2011 bringer.
GODT NYTÅR