mandag den 14. november 2011

dagens køb i genneren.Skønt junior sengesæt, komplet med lagen og pude betræk. Kan se at det er hjemmegjort og at det er blevet brugt flittigt. Jeg puttede det straks i vaskemaskinen, og vupti fint nyt sengetøj i Amalies seng:-) Er i tvivl om det er de kære graziela hjerter eller om det er en kopi, er der nogen der kan opklare dette? men jeg synes at det er skønt og til 20 kr.  Herunder et lidt tydligere billede af hjerterne.


4 kommentarer:

 1. Sikke et kup! Er meget misundelig:-)

  SvarSlet
 2. eeeej hvor er det bare fedt det sengetøj!! 20 kr. Det er klart et kup. Jeg er i tvivl om det er Graziela. Plejer hjerterne ikke at være lige på linje?

  SvarSlet
 3. jo graziela plejer at stå på linje, men jeg ved ikke med det ældre stof. men okay det er ikke så vigtigt. Smukt er der jo alligevel.

  SvarSlet
 4. Sikke fint det er Louise - og med lagen og det hele. Hvis det er Graziela plejer hjerterne at ligge vandret ja, og så står navnet også som regel på det :) (det nye "byGraziela") - men det er nu da også fuldstændigt lige meget, når man har gjort sådan et kup, og så passer det jo så fint til den nye pude ;)

  SvarSlet