lørdag den 24. september 2011

sutter.


Vi vil gerne have at Amalie skal smide sutten inden alt for lang tid. Men hun er bare så glad for dem. Og se lige hvor sød hun er på dette billede. Vi vil prøve at lave nogle sutte stationer i huset, hvor det er okay at have sutten, men man skal f.eks. stå ude ved køleskabet (hvilket forhåbentligt er kedeligt i længden) mon nogen af jer ligger inde med nogle gode ideer?

5 kommentarer:

 1. Næ gode råd har jeg ingen af for jeg har haft et barn vi næsten ikke kunne få sutten fra og to der aldrig gad have dem. Med hende den første smed vi dem til sidst over bord fra færgen til Sverige og holdt hende suttefri i 14 dage i vores ødegård. Hun skreg hver eneste aften men da vi kom hjem var det overstået. Jeg håber det går lettere for jer.

  SvarSlet
 2. Vi havde en suttestation ved nederste trappetrin i vores hus. Så kunne Astrid sidde der når hun havde trang til sut - og så måtte hun have den med i seng. Det gik ok - for det var ikke så spændende at sidde der. Tilsidst fik hun en gave og besked på at hun var for stor til sut. Hun græd ikke - men savnede den i laaaaang tid :)

  SvarSlet
 3. Hej ven. Den lille bisse her i huset, har lige haft hfm syge og har ikke ville have sutten stort set siden :-o Men ellers tænker jeg, at det er noget med man som forældre tager en fast beslutning en dag, og skiller sig HELT af med alle dem man har liggende - så forfalder man jo ikke lige selv til at give den, hvis behovet skulle opstå...men hvad ved jeg :) J glemte dine ting her til eftermiddag - øv. Kigger forbi med dem ASAP. Håber det går godt -længe siden. kram

  SvarSlet
 4. ja det er sådan noget vi er ude i tænker at det er sutte station indtil vi er klar til at tage beslutningen:)
  ja det er bare alt for længe siden, skal vi ikke gøre noget ved det? finder lige en dato, så kan i komme ind og spise:-) du kan bare smide det ind næste gang du kommer forbi

  SvarSlet
 5. kigger forbi med det, når jeg skal ind på bib her en af de nærmeste dage :) Denne uge er vi ret pressede, og de næste er der vist ikke de vilde planer. Vi giver jo også gerne en bid mad ;)

  SvarSlet