tirsdag den 25. januar 2011

Dagen derpå.Sådan ser det ud herhjemme ved os dagen derpå, efter Amalies fødselsdag. Det vidner om en hyggelig men også stressende dag. 

Her har jeg tilbragt de to sidste dage, med feber. Hvor er jeg bare træt af al den sygdom, kan ikke holde det ud mere. Håber på at det snart forsvinder ud af min krop igen.

5 kommentarer:

 1. Hej igen - nu har jeg altså meldt mig på som fast læser, for som du skrev til mig, så kan det jo nemt være, at man får lyst til at kikke forbi en anden gang - og kender du så det, med at bloggen er blevet væk? Væk som i pist-væk?
  Det ser ud til at have været en dejlig fødselsdag. Det er nok altid lidt stressende for os voksne, at holde børnefødselsdag - vi vil jo gerne give vores børn en rigtig god dag...
  Hej fra Line :)

  SvarSlet
 2. Velkommen til, dejligt at du har lyst til at kigge med.
  Louise

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Dejligt du fandt vej til min blog og havde lyst til at lægge en kommentar :0)
  Jeg har netop tilmeldt mig som fast læser af din..
  Det ser i øvrigt ud som om I har haft en dejlig fødselsdag også ;0)
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 4. Tak for din hilsen! Kan forstå i også har været syge... jeg orker det heller ikke mere! Jeg har i formiddags gjort hovedrent i køkken/entre´/badeværelse, datteren skulle pludselig kaste op, men nåede ikke helt ud på badeværelset...kønt var det ikke. Gæt selv resten af historien! :(

  Men tillykke med datteren, stor dag, stressende men dejligt! Vi har en 1 års fødselsdag lige om hjørnet :)

  SvarSlet
 5. Hej med dig
  Har "tagget " dig i en lille blogleg - håber du har lyst til at være med..
  KH.

  SvarSlet