fredag den 31. december 2010

Godt Nytår.

★˛˚˛*˛°★SNART 2011!!!★* 。*★* ˛.*.★*.˛* .˛。*.★.*˛.¨*.★
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛TAK FOR DET GAMLE ÅR OG RIGTIG GODT★ 。**˛
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥!!!♥NYTÅR  TIL ALLE ♥!!!
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛*★* ˛.*.★*.˛* .*˛
*(...' '.. ) * ˛╬╬╬╬╬˛°. |田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..*.*★*.★*

torsdag den 30. december 2010

Udpluk af julegaverne.Lidt af de skønne julegaver jeg modtog i år. Det er bare skønt med lidt fornyelse. Jeg elsker at give gaver, men kan også godt lide at få dem. Enhver undskyldning for at give gaver er kærkommen:-)

Det roder.

Jeg tester lige de forskellige lookes for bloggen, så kom endelig med jeres holdninger.

Louise

Midnat.

Det første maleri efter Laaaaang tid, sådan kom det til at se ud, meget anderledes end mine tidliger værker. Men er egentligt meget godt tilfreds med resultatet. Nu har jeg bare lyst til at fortsætte og lave flere. Men så er det jo heldigt at jeg har 2 andre lærrede der står klar.

onsdag den 29. december 2010

Malerierne.

Som jeg skrev tidliger så er jeg gået igang med atr male igen, efter at jeg fik en del lærrede i julegave. Så nu har jeg arbejdet med lidt med dem og det følelses godt. De er jo ikke færdig her er bare et lille smugekig.

Ro og velvær i 2011

Denne meget smukke Budda fik min svigermor i værtindegave da vi skulle til julefrokost. Jeg er selv hel forelsket i den.

Julespam.
Lidt forsinket julespam, vi har ikke kunnet oploade billeder da vores router har været gået i stykker. Men nu er jeg på banen igen. Jeg er også kommet igang med nogle kreative projekter. Jeg er startet med at male igen, efter en lang periode, væk fra lærrede. Men mere om det på et senere tidspunkt. Vi havde en dejlig jul og nogle skønne og stille juledage. Vi fik alle nogle skønne gaver. glædelig bagjul.

søndag den 19. december 2010

pip.

Puha, hvor jeg synes at tiden smutter fra mig. Jeg når ikke det jeg gerne vil og synes ikke at jeg kommer så meget herind som kunne ønske, men jeg kan se at der stille og roligt kommer flere forbi, og det er bare skønt, i må bære over med de sporadiske indlæg. Jeg håber at det kreative får lov at fylde mere efter nytår.
Lige for tiden, nyder vi sneen, varmen fra brændeovnen og at julehygge hjemme. Vi skal holde juleaften herhjemme med min familie og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg glæder mig til at se familiens reaktion på deres gaver og så glæder jeg mig rigtig meget til at se hvad Amalie siger til hele juleaften konceptet.

søndag den 12. december 2010

3 søndag i advent!


Idag fik vi pyntede juletræet, Amalie var meget optaget af det og var med det meste af tiden. Jeg fik også lavede stjerne til vores arve skab, Stjerne er lavede af fyrefads "lys" hvor jeg har klippede spidserne hele vejen rundt ( Selvfølgelig efter at de er brændt helt ud ) og derefter har jeg rullede dem flade med en kagerulle. Jeg synes at de er rigtig fine. (beklager at de ikke er tydeliger på billederne, men det er så svært her om aften) Så er tanken om at det er genbrug og ikke mindt gratis julepynt, også meget rar. Jeg håber at i har haft en dejlig weekend og dejlig søndag.

fredag den 10. december 2010

Omsorgsdag.

Peter og jeg har haft omsorgsdag sammen med Amalie idag. Sikke hyggeligt det har været, vi startet med at tage ud og kælke, det var ikke et kæmpe hit for den lille frøken, men vi fik da et par ture. Mens hun tog en god lang lur, fik mor her lov at hygge med lidt kreative sysler, så de ny indkøbte hama mini perler blev fundet frem, og jeg fik lavede lidt ekstra julepynt, som i kan se på billederne. Jeg er godt tilfreds med resultatet og udtrykket. Vi sluttede dagen med hygge i julebyen, en tur i juletoget og bare tid og overskud til at opleve alle de fine boder i julebyen.

Vinter haven!

Kunne simpelthen ikke lade være, det er bare så smuk, og inspirerende.
Sådan ser haven ud lige nu, i morgen er det hele måske væk igen. Det håber jeg ikke.

mandag den 6. december 2010

Adventshygge.

Hver år, holde kæresten min og jeg adventshygge for familien. Vi starter kl 10 og får en brunch, hvorefter der bliver bagt, og kreeret juledekorationer og andre lækkerier. Vi tager i fælles flok ud og fælder juletræet, dagen slutter af mid æbleskiver og Glögg. Det er bare super hyggeligt og en dejlig tradition. Her er lidt billeder fra da vi var ude og fælde juletræet, man kunne ikke have bedt og bedre julevejr, det var dog lidt svært at finde det hel rigtige træ, da de var dækkede med smuk sne.

onsdag den 1. december 2010

Hygge med Snemanden.

Aften hygge med snemanden. Den er knap så skræmmende som alle de julemænd der er rundt omkring. Så den kan Amalie forholde sig til. Jeg er også selv smask forelsket i den, har desvære ikke selv lavede den, men købte den sidste år.