lørdag den 27. november 2010

Smukt.

Her til morgen vågnede vi op til dette smukke syn. Og lige nu daler sneen ned stille og roligt, så nu kan jeg ikke vente mere julepynten kommer op, og julemusikken spiller fra højtalerne. Når Amalie vågner fra hendes lur, går turen vidst til kælkebakken.


fredag den 26. november 2010

Adventskransen.


Så blev årets adventskrans lavede, det blev med svampe, og krans af mos. Jeg er godt tilfreds med resultatet, og manden har godkendt det. På søndag går jeg i krig med Julekasserne. Det er altid lidt spændene at se hvad man har af gode ting. Go weekend derude.

søndag den 21. november 2010

Julebag.


Vi har haft jule bage hygge dag i mødregruppen. (uden børn) Det var bare super hyggeligt og sikke nogle fine kager det blev til. Nu har vi lidt til julemånedene samt til et par værtindegaver.

Frosten

Det er smukt om morgen, og selvom jeg savner sol og sommer, så kan disse billeder også få mig i godt humør, for hvor er det bare smukt.

fredag den 12. november 2010

Julekjole.

Har på mit sykursus nu afsluttet endnu et projekt. Denne fine "julekjole" Jeg er godt tilfreds med det sytekniske arbejde, det var god øvelse, men jeg synes den er lidt kedelig, så går og overvejer hvordan jeg kan give den et lille twist.....

Skøn strik.

Denne skønne bog reddet min kæreste fra at ryge ud, da de er igang med en oprydning på skolens bibliotek. Jeg elsker alle de skønne dyr, og at opskrifterne ser utrolig overskuelig ud. ( jeg undskylder den meget dårlige billede kvalitet, billederne er i sort/hvid.) Vil gerne prøve krafter med et par af dyrene.