tirsdag den 26. oktober 2010

Ups

Ups ups ups, det var ikke med vilje, men hold nu op der var mange fine ting i føtex´s julepynts afdeling. Og egentligt er det imod mine principper at starte med julepynt så tidligt. Men jeg kunne ikke stoppe mig selv. Måske er det fordi at den jul bare er noget særligt i år, fordi Amalie har en alder hvor hun begynder at forstå mere. Jeg har i hverfald glædet mig rigtig meget til denne jul og vil gerne gøre rigtig meget ud af den. Uha godt der ikke er så længe til:-)

lørdag den 23. oktober 2010

Hygge i haven.

Lige et stemnings billede af vores fine græskar. Kan slet ikke forstå at denne ferie lakker mod enden, det har været så skønt at have tid, til at være sammen, se familie og venner og lave et par praktiske opgaver herhjemme. Nu vil jeg nyde aften sammen med kæresten og i morgen står den på hygge sammen med vores mødregruppe. Uha ville godt have en uge mere til at lave dejlige ting.

torsdag den 21. oktober 2010

Efterårsferie.

Herhjemme er vi så heldige at have efterårsferie alle mand. Det er bare skønt til trods for at Amalie og jeg kæmper med en virus. Men alligevel har vi tid til hygge og praktiske gøremål. Her er lidt billeder af de ting vi har lavede idag. For jer jyder kan det anbefales at tage ned og hilse på rådyrene nede ved vejle, de kommer helt tæt på som man kan se og  de spiser gerne af hånden. Ellers har vi udhulet græskar, 2 stk. jeg tror dog jeg skal have købt nogle flere som kan stå og skabe (u)hygge rundt omkring. God ferie til jer derude:-) 

onsdag den 20. oktober 2010

Seneste kreation.

Seneste kreation er en buksedragt, (undskyld den dårlige billede kvalitet.)jeg øver og øver mig så jeg kan blive bedre, men føler stsadigvæk at jeg mangler en masse basal viden. Så det er jo godt at jeg går på sy kursus.

Udsigten fra soveværelset.

Jeg er så heldigt at der stadig findes disse flotte skabninger i vores have. Og endnu mere heldig at det er det første jeg ser når jeg ruller gardinet op om morgen. 

Under oplæring.


Amalie hjalp lige med at få syet et par bukser mere. Det var dog svært for hende at stå for alle de spændene knapper, der er på maskinene.

søndag den 17. oktober 2010

Nye stoffer.Disse tre fine stoffer fandt jeg i mine forældres tønde til pudseklude, fik reddet dem op inden de fik olie pletter på sig. Mon ikke de kan bruges til noget yndigt på et tidspunkt.

Dagens kreation.


Så er endnu et par bukser røget igennem symaskinen. Denne gang blev de lavede i denimstof og med hjertelomme. Der er ingen tvivl om at der skal mange timers øvelse til endnu foran symaskinen, før jeg bliver helt tilfreds. Men man er nu nok altid selv kritisk og meget bevidst om sine små fejl.

lørdag den 16. oktober 2010

Efterår.

En dejlig dag hos mormor og bedstefar. Amalie og jeg gik en tur i skoven som ligger lige på den anden side af vejen, da Peter (min kæreste) skulle hjælpe med at lave noget belægning i mine forældres gårdhave. Min storbror har anskaffet sig denne skønne forfalden traktor, som jo egenligt er meget smuk i dens forfald, så den fik jeg lige taget nogle billeder af.

Herhjemme er der nu dømt efterårsferie, hvilket forhåbentlig betyder flere skønne oplevelser i de fri og tid til lidt krea projekter, håber på at få øvet mig i at sy, lige nu er jeg igang med at sy en kjole til Amalie.

lørdag den 9. oktober 2010

Forvandlingen.

Så blev den blå bænk forvandlet. Jeg er selv godt tilfreds med resutatet.

torsdag den 7. oktober 2010

Homemade.


Så lykkes det endeligt at få lavede et færdig projekt på mit sygkursus. Det er disse tulle bukser, og de er enkeltheden selv, men trods det, har det taget tid. Fordi når man er grøn har man brug for hjælp hele tiden til at blive guidet. Men nu er de færdig, og de passer. Nu kan jeg kaste mig over et nyt projekt, så jeg kan få noget mere erfaring. Vesten har min mor strikket til Amalie, den er lige til den korte side, men det går.

tirsdag den 5. oktober 2010

Ugler


Synes at dette smykke fra H&M er skønt. Selvom ugle motivet snart har været fremme i lang tid. Synes at det er fedt at man kan få noget så skønt som dette til 70 kr. Det er et sikker hit omme på skolen, alle ungerne er dybt facineret af denne fine halskæde.

mandag den 4. oktober 2010

Hjemmebagt brød.

Da jeg kom sent hjem fra arbejde, havde kæresten bagt dette skønne focaccia brød. Det var perfekt og smagte himmelsk. Det var fyldt med feta og hvidløg. MUMS

lørdag den 2. oktober 2010

Min mælke gris.

Puha der ryger meget mælk på gulvet herhjemme for tiden. Men vi græder ikke over spildt mælk, men siger til mig selv at det er en periode hun skal igennem. Indtil hun lærer at hendes armsving ved spisebordet kan få konsekvenser for mælke glasset:-)

Nye forsygninger.

Har lige fået en forsygning frø fra Camilla plums web shop. så nu glæder jeg må bare til at få endnu flere lækre og spænde afgrøder næste år. Jeg har foreksempel bestilt røde majs, lilla tomater og pink radiser. Jeg synes at det er vildt skægt og mon ikke Amalie også synes at det er sjovt.

selvforsyning


Hmm selvforsynene bliver vi nok aldrig. Men hvor er det fedt at kunne gøre brug af de ting vi selv dyrker i haven. Jeg har høstede de sidste tomater, og har forsøgt mig med henkogning af tomater. Så nu skulle de være klar til spisekammeret, og når det så for alvor bliver koldt og trist, kan jeg gå ud og nuppe et glas sommer og forhåbentligt trylle en lækker pasta eller lassangesovs.. Jeg har brugt Camilla Plums opskrift.

Nye projekter.


Fandt disse to, i vores lokale genbrugsland. De skal nu have en kærlig behandling af mig. Bænken er allerede blevet slebet ned og skal have en gang gul maling. Og så skal jeg selvfølgelig kreere en lækker pude/ hynde til den. Stolen er heller ikke for køn, men jeg skal lige finde ud af hvad jeg skal gøre ved den. Gode ideer modtages gerne.