søndag den 26. september 2010

Et lille kig.

Her er lige et lille kig på mit krearum, som overhovedet ikke er i nærheden af at være som jeg drømmer om. Men ikke mindst er det skønt at have et sted til alle de ting som jeg mener det er nødvendigt at have på lager til når jeg får en ide der skal føres ud i livet. Men men jeg har fler drømme og ideer til det kære rum, men hvor er tiden? Jeg synes at den er svært at finde.

Lopper


Var lige et smut på loppemarkede. Fandt disse fine dåser. Nu skal jeg bare finde ud af hvor de skal pryde, skal de ud i krearummet (aka udestuen) eller skal de stå i køkkenet, det er ikke helt besluttet.

Nyt projekt.

Jeg er startet til sygning. Har længe gerne villet lære alle de basale ting der gør at man kan kaste sig ud i nogle projekter. Jeg har været afsted en gang og det første projekt er sat i søen. Jeg skal sy et par bukser til Amalie, da det er et rimelig overskueligt projekt, og skidt pyt hvis det går galt. Det er super hyggeligt, jeg går sammen med to fra min mødregruppe, som er lige så grønne inde for sygning som jeg.

søndag den 19. september 2010

Aftens lille projekt.

Vi skal have flexuge, næste uge på skolen. Vi skal i børnehaveklasserne have om robotter. Så i den forbindelse har jeg hygget med at lave en lille robot af perler. Det er nu så hyggeligt og så er der lidt inspiration til ungerne. Tror det bliver meget fint med små robotter über alles.

p.s skal lige øve mig i at stryge dem ordentligt, der var en perle som bare ikke ville hænge ved. Hmm og så brændte noget af pergament papiret fast. UPS men øvelse gør mester.

fredag den 17. september 2010

Elsker elsker elsker

Elsker simpelthen bare himbær, det er det smukkeste og skønneste lille bær. Heldigvis har vi dem lige ude i haven. MUMS

Leg :-)

Amalie er vidst også faldet for de skønne motiver. Det er ihvertfald blevet det hotteste at lege med i disse dage. Men må jo bare sige at den lille dame har god smag.

Weekend.

Endelig weekend, efter en hård uge. Med to åbne vagter dvs. op kl 05:30 hvilket bare er alt alt for tidligt. Men alligevel er det super hyggeligt at vågne sammen med SFO ungerne og have tid til at hygge med dem rundt om et morgenbord, med hjemmebagte boller. Nu er det weekend og jeg glæder mig til at hygge om morgenbordet sammen med min lille familie. Jeg håber også at der bliver tid til nogle kreative sysler. Puha synes det er svært at finde tid til det kreative. Men har et par projekter der gerne skulle gøres færdig.

mandag den 13. september 2010

Haven

Selv om det er efterår, er der riglig med grunde til at gå ud i haven på opdagelse. Jeg var på opdagelse inden aftenmaden, og se hvad jeg fandt. Elsker at have, en HAVE til rådighed hverdag, naturen lige udenfor døren.
Efterårets høst, det er lækre blommer, som skulle have været lavede til blommechutny, men de smagte så godt at der er blevet lavede kæmpe indhug i bøtten, af minitrolden. Tomater boomer ude i drivhuset lige for tiden. Det er skønt og det smager skønt.

torsdag den 9. september 2010

Multifarvet.

Har ombetrukket nogle gamle stole vi har arvet af Peters farmor. Nu har de fået en farve hver, så det er altid spændene at se hvilken en man får når man skal sætte sig. Vi har desvære kun fire stole kunne godt bruge et par stykker mere.  Det kan være at vi er heldige at falde over nogen på genbrug.

tirsdag den 7. september 2010

God farvesammensætning?

Ja ligesom alle andre er mit hjem spækket med den blå farve. Lige for tiden er jeg ret vild med denne sammen sætning. Til trods for at jeg aldrig har været hel vild med den gul eller orange, men det har ændret sig lidt det seneste år, så nu kan man finde den gule/orange hist og pist, nu også sammensat med ynglings tyrkis Hvad synes du?

mandag den 6. september 2010

Kopi kunst

Jeg faldt over dette skønne Huskespil på mit arbejde, og overvejede meget om jeg ikke skulle låne det med hjem, for motiverne er bare alt for skønne og lækre.
Så var jeg heldigvis så heldig at min svigerinde havde fået fingerne i et spil der var i endnu bedre stand en det på arbejdet. Det fik jeg af hende og straks måtte jeg kopier et af motiverne, ind til Amalies værelse. På trods af, at det er en kopivare så synes jeg det er skønt.

søndag den 5. september 2010

Små kunstværker.....


Vi var i Legoland, med familien lørdag. Jeg faldt fuldstændig for disse skønne figure, og overvejer om jeg selv skulle give mig i kast med at lave nogen ind til Amalies værelse:-)

lørdag den 4. september 2010

Flere prikker.

Jeg er så heldig at have fået nyt bryggers. Det er ikke helt færdig endnu, der mangler alle de der kedelige ting som lister og fugning, og så mangler der noget spral og personlighed. Men jeg kan ikke hel blive enig med mig selv om der skal noget tapet op eller om jeg "bare" skal male en fed farve. Jeg er blevet godt tilfreds med billede med prikkerne. Her er lidt billeder fra før og efter:

fredag den 3. september 2010

En lille kærlighedserklæring


Har været hjemme med Amalie i to dage nu, fordi hun er snottet og har lidt feber. Der er blevet brugt uanede mængder af snotpapir, så er det dejligt med en lille kærlighedserklæring fra manden i form af et klassisk hjerte, med pil igennem og vores initialer. Så tager man gerne en snotnæse mere.

Lækre kugler


Og prikker. Ja jeg ved godt at det ikke er det nyeste fund indenfor boligindretning, men jeg er vild med det, her er et udpluk af de skønne kugler og prikke i vores hjem.

torsdag den 2. september 2010

Et smugekig

Her er lige et lille kig på mine omgivelser :-) Det er vores have, jeg elsker haven og synes at den begynder at blive vores. Vi har boet i huset i 4 år og prøver på at få vores personlighed til at skinne igennem. Både i have og indenfor. Det begynder at ligne noget efterhåndene. Jeg kan godt lide at have en nytte have, elsker at gå ud i haven og smage på naturen, og introducer Amalie til det vi selv har dyrket.

En del af den spændene blogverden.

SÅ har man lige pludselig oprettet en blog, så nu må jeg se hvad det føre til. Jeg har i længer tid fuldt med i mange af de kreative og inspirende blogs man kan finde her i denne skønne blogverden. Nu vil jeg prøve at gøre kunsten efter, og i kan her høre om mit liv som, pædagog og udearbejde mor til min lille charme trold, mit liv som kæreste, men med drømme om engang at kunne blive kone (til trods for hvor grimt det lyder) Mine forsøg på at skabe personlighed og kreative indsalg i vores hjem.